مشکل جنسی بین زوجین

هنگامی که شریک زندگی شما علاقه مند به رابطه جنسی نیست یا با مشکل اعتماد به نفس از نظر جنسی مبارزه می کند، می تواند تاثیر مهمی در میل جنسی شما داشته باشد. در اینجا چند دلیل برای از دست دادن تدریجی میل جنسی در شریک زندگی افرادی که با مشکل جنسی درگیر هستند، وجود دارد.

مرکز روانشناسی اکسیر تمام خدمات خود از جمله مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره جنسی و … را به افرادی که تحت پوشش بیمه بانک های طرف قرارداد اکسیر هستند رایگان ارائه می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

مرکز روانشناسی اکسیر شهرک غرب

دلایل از دست دادن میل جنسی و بروز مشکل جنسی

◊ طرد شدن

هنگامی که شریک زندگی شما با یک مسئله جنسی درگیر است؛ چه از دست دادن تمایل یا از دست دادن اعتماد به نفس، بیشتر به رابطه جنسی نه می گوید. چندین بار شریک زندگی این افراد سعی می کنند رابطه جنسی را آغاز کنند تا زمان از دست نرود.

چرخه تکراری که یک طرف می خواهد رابطه جنسی را آغاز کند و طرف دیگر تمایلی نشان نمی دهد باعث می شود فرد آغاز کننده احساس طرد شدگی به او دست بدهد. فردی که مشکل جنسی دارد نمی خواهد شریکش را طرد کند، اما این چیزی است که بعد از چندین تلاش ناموفق، شریک وی احساس می کند. این احساس مزمن طرد شدگی منجر به کاهش میل جنسی در شریک زندگی این افراد خواهد شد.

◊ ترس از شکست

این عامل با اضطراب عملکرد، اختلال نعوظ و انزال زودرس بسیار مرتبط است. هنگامی که یکی از طرفین با اعتماد به نفس جنسی کم درگیر است، رابطه جنسی را مانند اجرایی می داند که قرار است مورد قضاوت قرار گیرد و منجر به شکست شود.

این افراد احساس ویرانی و افسردگی خواهند کرد و بر سلامت روان شریک خود تاثیر خواهند گذاشت. در این شرایط شریکی که مشکل جنسی دارد سعی می کند از شرایط مشابه برای پیشگیری از شکست، اجتناب کند. که این اجتناب فعال باعث می شود شریکی که مشکل ندارد، تمایل جنسی اش کاهش یابد.

مشکل جنسی

◊ نا امیدی و سرخوردگی

با توجه به تجربیات نا امید کننده در برقراری رابطه جنسی، شریکی که مشکل جنسی ندارد سرخورده شده، و میل جنسی وی کاهش می یابد.

◊ سرزنش کردن

شریک زندگی افرادی که مشکل جنسی دارند بیش از سهم خود، خود را بابت تمایل جنسی و رابطه جنسی کم سرزنش می کنند. آن ها فکر می کنند که نمی توانند به شریکشان کمک کنند. وقتی که زوجی با مشکل جنسی رو به رو هستند هر دو طرف برای رفع آن باید کمک کنند.

اگر شریک زندگی شما با یک مسئله جنسی درگیر است و میل جنسی شما را کاهش می دهد، ممکن است مفید باشد که به دنبال سکس تراپیست مناسب باشید.

حوزه های اختلالات جنسی

تمایلات و رفتار جنسی در انسان در چهار حوزه تعریف می شود و اختلال های جنسی نیز این چهار حوزه را در بر می گیرد. این چهار حوزه عبارتند از:

♦ میل جنسی

یعنی کشش ذهنی و درونی برای ایجاد ارتباط جنسی که به صورت طبیعی باید در انسان وجود داشته باشد.

اینستاگرام اکسیر  

♦ رفتار تحریکی

یعنی شخص به لحاظ فیزیکی بتواند آمادگی لازم برای ارتباط جنسی را بدست بیاورد و رابطه جنسی را از این حیث بدون مشکل پیش ببرد.

♦ ارضاء شدن جنسی

یعنی شخص باید به درستی و در زمان مناسب ارضاء شود.

♦ آرامش و سکون ذهنی و جسمی پس از ارضاء شدن

البته منظور از ناتوانی جنسی، در میان عامه مردم، ناتوانی در دو حوزه اول است و به نظر می رسد که ناتوانی جنسی هم بیشتر در همین دو حوزه رواج است. یعنی در افت کشش جنسی و ناموفق بودن در ایجاد ارتباط به لحاظ فیزیکی.

ممکن است فرد کشش جنسی داشته باشد اما به لحاظ فیزیکی برای برقراری رابطه و یا ادامه دادن رابطه، مشکل داشته باشد.

حل مشکلات زناشویی

مهم ترین علل مشکل جنسی و ناتوانی جنسی چیست؟

بخش عمده ای از این پدیده به سنین قبل از بلوغ برمی گردد. نوع رابطه پسر بچه با زنان اطرافش در دوران کودکی، در این امر خیلی موثر است.

نوع رابطه عاطفی ای که امنیت روانی را برای پسر بچه تامین می کند، چه با مادر چه با سایر محارم، اگر دچار آسیب شود، چه آسیب ناشی از افراط و چه آسیب ناشی از تفریط، فرد را در ایجاد امنیت روانی در رابطه با زنان دیگر در دوران بزرگسالی اش دچار مشکل و چالش می کند.


مقاله مرتبط: روابط زناشویی لذت بخش

مقاله مرتبط: نکاتی که درباره خیانت جنسی و زناشویی نمی دانستید!

مقاله مرتبط: ترس از رابطه جنسی


زنان و ناتوانی جنسی مردان

این چالش ممکن است کار را به جایی برساند که غریزه جنسی فرد هم تحت الشعاع واقع شده و ضعیف شود. اگر پسر بچه در دوران قبل از بلوغ، رابطه خوبی با جنس مخالف از حیث ایجاد صمیمت و اعتماد و اتکا داشته باشد، طبیعتاً در دوران بزرگسالی در ارضای غرایزش هم دچار مشکل خاصی نخواهد شد. اگر هم مشکلی پیدا کند، ناشی از بی تجربگی است که به مرور زمان و یا با کمک پزشک رفع می شود.

اما اگر مردان در دوران کودکی رابطه مطلوبی با جنس مخالف از جهات مذکور نداشته باشند، احتمالاً این مشکلات در دوران بزرگسالی هم در همبستری آن ها با جنس مخالف به سرعت خودشان را نشان می دهند.

ناتوانی یا مشکل جنسی در زنان چند نوع است؟

مشکل جنسی یا اختلال جنسی در زنان چند نوع است؟

اختلال جنسی در زنان به انواع زیر تقسیم می شود:

  1. اختلال کمبود میل جنسی یا سردمزاجی زنان.
  2. اختلال بیزاری یا تنفر جنسی. این اختلال شدیدتر از اختلال قبلی است.
  3. اختلال در برانگیختگی جنسی. در این حالت فرد واجد میل جنسی است اما برانگیخته نمی شود.
  4. هراس از آلت. این اختلال، اختلالی اضطرابی است که در آن فرد به شدت از آمیزش می ترسد، درحین آمیزش تمام عضلات شکم، ران، دست و پای او جمع می شود و به مرد اجازه آمیزش را نمی دهد.
  5. واژینیسموس. این اختلال شبیه اختلال قبلی است. در این حالت، عضلات دست و پا و شکم شل است ولی عضله ابتدایی واژن مسدود و منقبض است و این انقباض مانع از دخول می شود.
  6. آمیزش دردناک. این اختلال در اثر برانگیخته نشدن درست خانم و یا تعارضات خانم با همسرش در زندگی زناشویی و یا ناشی از مشکلاتی است که زن از کودکی با آمیزش جنسی داشته است. در این حالت، آمیزش برای خانم بسیار دردناک و ناخوشایند می شود.
  7. اختلال نرسیدن به ارگاسم. این اختلال بسیار شایع است و شاید شایع ترین اختلال جنسی خانم ها باشد. کلاً این اختلال در خاورمیانه شیوع گسترده تری نسبت به جهان غرب و بسیاری از مناطق دیگر جهان دارد. علت آن هم آموزه های تعصب آمیز است که اجازه نمی دهد خانم ها به اوج لذت جنسی برسند و بعد از مدتی نسبت به رابطه جنسی سرد و نفرت زده می شوند و حتی از همسر خودشان هم دل زده می شوند که چرا او به ارگاسم می رسد ولی من به ارگاسم نمی رسم.
  8. اختلال سردرد بعد از آمیزش. در این حالت، فرد بعد از آمیزش دچار سردرد، انقباض های عضلانی ناحیه سر، سرگیجه، تهوع می شود.
  9. اختلال ملال بعد از آمیزش. در این حالت، زن پس از آمیزش دچار افسردگی و اندوه می شود و ممکن است گریه کند و دچار غم شدید شود.

رزرو وقت برای سکستراپیست

Loading...

 

مشاوره رایگان آنلاین