کارتون خیالی کودکانه

تماشای کارتون خیالی که روند سریع دارند، سرشار از تصاویر و اتفاقات پرحادثه و غیرواقعی هستند، بر روی یادگیری کودکان تاثیر منفی می گذارد.

مرکز روانشناسی اکسیر خدمات روانشناختی خود را توسط متخصصین مجرب در زمینه های مختلف از جمله مشاوره کودک، مشاوره فردی، مشاوره افسردگی، مشاوره اضطراب، مشاوره وسواس و … را به صورت حضوری و غیرحضوری به شما عزیزان ارائه می دهد.

مشاوره آنلاین اکسیر

تماشای کارتون خیالی باب اسفنجی

“باب اسفنجی– شلوار چهارگوش” نام کارتونی دارای شخصیت های خیالی است که در اعماق دریا اتفاق می افتد و بسیاری از بچه های خردسال سراسر دنیا آن را تماشا می کنند.

پژوهشی که در دانشگاه ویرجینیا انجام شده است، نشان می دهد که توانایی یادگیری کودکان بلافاصله پس از تماشای این کارتون خیالی کاهش می یابد.

مرکز روانشناسی اکسیر شهرک غرب

این تحقیق بر روی کودکان چهار ساله انجام گرفت و آن ها را به سه گروه تقسیم کردند: گروه اول به تماشای کارتون خیالی «باب اسفنجی» سرگرم بودند و برای گروه دوم، کارتونی با ریتم آرام تر و واقعی تر به نامه “کایلو” در نظر گرفته شد و گروه سوم به جای تماشای تلویزیون مشغول نقاشی شدند.

آنجلینا لیلارد، یکی از پژوهشگران می گوید پس از اتمام آزمایش، از تمام کودکان خواسته شد که در آزمونی که برای اندازه گیری میزان دقت، یادگیری و توانایی حل مسائل در میان کودکان طراحی شده است، شرکت کنند.

اینستاگرام اکسیر

او درباره نتیجه آزمون می گوید ما متوجه شدیم که گروهی که کارتون خیالی باب اسفنجی را تماشا کرده بودند، نسبت به گروه های دیگر از پنجاه درصد توانایی یادگیری کمتری برخوردار بودند.

علل تاثیر منفی کارتون خیالی باب اسفنجی

مغز کودکان در چهار سالگی در حال توسعه بخشی است که مسئول حل مسائل و کاربردهای منطقی است.

لیلارد می گوید یکی از دلایلی که کودکان گروه “باب اسفنجی” مشکل یادگیری داشتند، روند سریع و موضوع خیالی این کارتون است.

او می گوید: «این کارتون سریع و خیالی و فانتزی است. این به آن معنی است که مغز این کودکان باید اطلاعات بسیاری را در مدت زمان بسیار کوتاهی پردازش کند و خیالی بودن این موضوعات پردازش آن را مشکل تر می کند».

مرکز روانشناسی اکسیر تمام خدمات خود از جمله مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره جنسی و … را به افرادی که تحت پوشش بیمه بانک های طرف قرارداد اکسیر هستند رایگان ارائه می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

لیلارد می گوید این تحقیق تنها تاثیرات کوتاه مدت این کارتون خیالی را بر روی مغز کودکان نشان می دهد و برای یافتن اثرات بلند مدت آن بر روی کودکان باید تحقیقات بیشتری انجام شود.

 

مشاوره رایگان آنلاین