اکسیر بهترین مرکز مشاوره نارمک
مرکز مشاوره نارمک به نام اکسیر با هدف ارتقاء توانمندیهای ذهنی و روانی افراد و به منظور پیشبرد سطح سلامت جامعه آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اکسیر در شرق تهران طرف قرار داد با بیمه بانکها و ارگانهای دولتی آماده هر گونه خدمت رسانی در زمینه روانشناسی و شناختی به پرسنل سازمانهای طرف قرارداد توسط بیمه میباشد.
مرکز روانشناسی اکسیر تمام خدمات خود از جمله مشاوره خانواده، مشاوره ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره جنسی و … را به افرادی که تحت پوشش بیمه بانک های طرف قرارداد اکسیر هستند رایگان ارائه می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
مشخصات یک مرکز مشاوره روانشناسی
فاکتورهای متعددی در تبدیل شدن یک مرکز مشاوره روانشناسی به یک مرکز مشاوره روانشناسی خوب دخیل هستند. معمولاً افراد سلیقههای متفاوتی دارند و هر کس بر اساس تجربه و نوع نیاز خود، یک مرکز مشاوره روانشناسی را خوب یا بد میداند. اما در میان، چندین معیارهای اساسی وجود دارد که در میان سلیقههای مختلف یکسان است. از این میان میتوان موارد زیر را برشمرد:
- بهره گیری از مشاوران و روانشناسان مجرب و دارای سطح علمی بالا
- بهره گیری از متخصصان حوزههای مختلف روانشناسی
- مجهز به امکانات و تجهیزات روز دنیا
- استفاده از روشهای نوین درمان روانشناسی
- برگزاری کارگاه های آموزشی در سطح دانشگاهی و عمومی
- طرف قرارداد با سازمانها و شرکتهای معتبر کشور
- قابل دسترس بودن
- بهره گیری از شیوه های نوین مشاوره
شاخص ترین ویژگی هر مرکز مشاوره این است که آن مرکز مشاوره در کادر خود از روانشناسان و مشاوران مجرب و متخصص استفاده کند. داشتن تجربه بالا، یک مزیت عمده برای مشاوران یک مرکز مشاوره است. با این حال تجربه همیشه حرف اول را نمی زند. معمولاً دیده میشود، که افراد مجرب به علم روز و روشهای نوین درمان روانشناسی مسلط نیستند. لذا داشتن تجربه یا تخصص هر یک به تنهایی نمیتواند، یک معیار درست برای انتخاب یک مرکز مشاوره خوب باشد. وجود ترکیبی از مشاوران متخصص و مجرب در کادر یک مرکز مشاوره میتواند گزینه مناسبی برای انتخاب ما باشد.
امروزه روشهای درمان روانشناسی بسیار متنوع و گوناگون شدهاند. روشهایی مثل روانکاوی، روش رفتاری – شناختی، خانواده درمانی، درمان رفتاری، گروه درمانی، درمان فردی، گشتالت درمانی و … تنها بخشی از روشهایی است که ممکن است در یک مرکز مشاوره روانشناسی استفاده شود. برای درمان موثر یک درمان جو، مشاور روانشناس و درمانگر باید به این روشها تسلط داشته باشد. با توجه به این که هر بیمار یا درمانجو، شرایط و ویژگیهای خاص خود را دارد، روش درمان او نیز متفاوت خواهد بود. همین موضوع اهمیت استفاده از شیوههای نوین و متنوع درمان روانشناسی در یک مرکز مشاوره روانشناسی را دو چندان میکند.
مراحل مصاحبه و ارزیابی تشخیصی در مرکز مشاوره نارمک
۱- با توجه به علت مراجعه افراد و با توجه به نوع نیاز مراجع، در اولین مرحلهی ارزیابی جهت تشخیص هرچه دقیق تر مشکل اصلی مراجع، ویزیت توسط پزشکان متخصص کلینیک انجام میشود و با توجه به تشخیص مشکل اصلی و با صلاحدید پزشک متخصص، طرح کلی درمان تعیین میشود.
۲- بعد از تشخیص مشکل اصلی و تعیین طرح درمان، با توجه به نیاز مراجع، فرایند روانسنجی، اجرا و تفسیر تستهای تشخیصی معتبر علمی، زیر نظر روانسنج رسمی کلینیک انجام میشود.
۳- در صورت نیاز مراجع به استفاده از جلسات درمانی نوروفیدبک، مرحله ارزیابی کامل EEG، توسط نوروتراپیست کلینیک انجام میشود. این مرحله شامل قرار دادن الکترودهای کوچک EEG روی سر مراجع و ثبت دقیق امواج مغزی وی میباشد. جمع آوری اطلاعات در این مرحله ۴۵ تا ۵۰ دقیقه به طول میانجامد. بعد از ثبت اطلاعات و تفسیر دادههای ثبت شده در مرحله ارزیابی توسط نوروتراپیست، نتایج به دست آمده با مراجعان مطرح شده و در مورد روند ادامه جلسات درمانی تصمیم گیری میشود.
۴- در صورت نیاز مراجع به استفاده از سایر درمانهای روانشناختی، رفتاری، خانواده درمانی و گفتار درمانی و بازی درمانی مراحل ارزیابی، تشخیص و تعیین طرح درمان مناسب توسط تیم روانشناسی، روانپزشکی و گفتاردرمانگران کلینیک انجام میشود.
فرآیند ارزیابی در مرکز مشاوره نارمک چگونه است؟
ویژگی روانشناس در مرکز مشاوره نارمک
شاید این موضوع ذهن شما را درگیر خود کرده باشد که روانشناس خوب کیست و چه ویژگی هایی دارد؟ اینکه چگونه میتوانیم تشخیص دهیم روانشناس مورد نظرمان برای مراجعه به منظور مشاوره یا درمان مناسب است؟
- روانشناس خب باید برخورد متناسب با انواع افراد و در نظر گرفتن شرایط هر شخص در ارتباطات را در مدنظر قرار دهد.
- گشاده رویی، پذیرا بودن و مهربانی یکی از مهمترین ویژگیهای روانشناس خوب است.
- روانشناس خوب باید مهارت ارتباطی بالایی داشته و بتواند با همه مراجعین ارتباط درمانی برقرار کند.
- روانشناس خوب باید ضریب هوشی بالایی داشته و به نکات ریز و جزئیات توجه داشته باشد.
- انرژی بالایی داشته و بتواند این انرژی را به مراجعین خود انتقال دهد.
- شرایط مراجعه کننده را بخوبی درک کرده و خود را بصورت عینی در آن شرایط قرار دهد.
- روانشناس خوب باید قابل اعتماد بوده و امین اسرار مراجعین خود باشد.
- روانشناس خوب باید همواره اخلاق حرفهای را رعایت کرده و منصف و باوجدان باشد.
- اگر جواب سوالی رو نداند، مراجعه کننده را گمراه نکند و به راحتی بگوید نمی دانم!
- در رشته و تخصص خود دانا، عالم و متخصص تمام عیار باشد.
- در طول جلسه مشاوره با موبایلش صحبت نکند و کل زمان مشاوره را به مراجع اختصاص دهد.
- با مراجعش وارد رابطه خصوصی و غیرمتعارف نشود.
- ویژگیهای اخلاقی از قبیل امانت داری، صداقت، وفاداری و چشم پاکی و … را رعایت نماید.
- تربیت معنوی را در نظر داشته باشد و به مراجعش، تعهد و وفاداری را آموزش دهد.
- روانشناس خوب باید به زبان بدن مسلط باشد.
- روانشناس خوب باید اعتماد به نفس داشته باشد.
- باید به دور از استرس بوده و آرامش داشته باشد و آرامش خود را با رفتار و لحن بیانش به مراجع منتقل کند.
- باید در هنگام صحبت مراجعه کننده بصورت کامل و شش دانگ به آنها توجه کند.
- در پایان هر جلسه، راهکاری ارائه داده، تمرینات جلسه بعد را مشخص کرده و مراجعین را ملزم به انجام تکالیف نماید.
- کودک درون فعالی داشته باشد و بداند با بچهها و سالمندان چگونه صحبت کند.
- راهکار و شیوه درمانی متفاوتی متناسب با شرایط مراجعه کننده بکار گیرد.
- احترام به همه مراجعین، بدون در نظر داشتن خطاها، اشتباهات، سن و سال، وضعیت مالی و… از ویژگیهای روانشناس خوب است.
بازیدرمانی چیست ؟ در اتاق بازی درمانی چه می گذرد ؟
بازی درمانی رویکرد روانشناختی است که برای کمک به کودکان ۳ تا ۱۲ ساله به منظور کشف زندگی خود استفاده میشود.
روانشناسان کودک معتقدند که کودک در هر موقعیتی به بازی نیاز دارد، بازی فواید زیادی برای کودک دارد.
بازی درمانی به کودکان کمک میکند تا آزادانه افکار و احساسات خود را از طریق بازی بیان کنند.
بازیدرمانی بهصورت فردی و گروهی در اتاقهای نشیمن راحت با قوانین محدود اعمالشده برای کودک توسط مشاور کودک انجام میشود.
مرکز مشاوره در نارمک به نام اکسیر با بکارگیری متخصصین مجرب در زمینه کودک و تجهیزات در خدمت شما عزیزان است.
مشاورین سعی میکنند تا شما در جریان گفتگو احساس راحتی کنید. آنها اضطراب اولیه شما را درک کرده و کمک میکنند تا بتوانید مسائل مورد نظر خود را به زبان آورید. مشاوره در واقع قسمت کردن افکار و احساسات تان با اطمینان و اعتماد با شنوندهای خوب و بی طرف است تا به شما کمک کند از بار هیجانی و استرس بکاهید، رفتار خود را به منظور برخورد و مقابله موثر با یک مشکل تغییر دهید، از تواناییها و نقاط قوت خود آگاه شوید و در موارد خاص اطلاعات مربوطه به شما ارائه میشود تا با آموزشهای جدید بر توانمندیهای خود بیفزایید و در نهایت شما را یاری میدهد تا خود و دیگران را با نگاهی جدید ببینید.
بازی درمانی و ارتباط آن با کودکان و اختلالات مختلف آنها در ویدئوی زیر
مشاور و مشاوره
در دانشنامه آزاد جهانی مشاوره به شرح زیر تعریف شده است: مشاوره، مشورت و دریافت کمک اطلاعاتی درباره یک موضوع است که بین مراجع (کمکگیرنده) و متخصص (مشاور) انجام میگیرد. مشاوره در موضوعات و زمینههای مختلف علمی و برای اهداف گوناگون انجام میشود که در میان مردم، بیشتر جنبه روانشناختی آن (مشاوره روانشناسی) معروف است که هدف از آن بهبود وضعیت روحی–روانی و کیفیتبخشی به زندگی مراجع از جهت روانیاست. مشاور، در مشاورههای خانواده، شغلی، تحصیلی و توانبخشی نیز از مهارتهای روانشناختی کمک میگیرد.
وظایف روانشناس در بهترین مرکز مشاوره نارمک
- روانشناس آموزشی- کمک به کودکان، نوجوانان و جوانان برای غلبه کردن بر مشکلات آموزشی و روانی خود و در نتیجه پیشرفت کردن در این زمینه ها.
- روانشناس شغلی (یا روانشناس سازمانی)- کمک به شرکت ها و سازمان ها در بهبود عملکرد و افزایش رضایت شغلی کارکنان.
- روانشناس سلامت- ترویج رفتار و نگرش سالم و کمک به بیماران و خانواده های آنها برای غلبه بر بیماری ها
- روانشناس مشاوره ای- کمک به افراد در حل مشکلات شان و تصمیم گیری ها به خصوص در زمان های پراسترس زندگی شان.
- روانشناس جرم شناسی- استفاده از تئوری های روانشناسی در شناسایی جرائم، بازسازی و بهبود مجرمین.
- روانشناس بالینی- کمک به مراجعانی که در شرایطی سخت مانند نگرانی، اضطراب، افسردگی و بیماری های روانی قرار دارند.
- روانشناس ورزشی- کار با افراد، تیم ها و سازمان ها برای بهبود انگیزه و عملکرد در زمینه مربی گری، آموزش و رقابت و همچنین ترویج مشارکت ورزشی به صورت عمومی.
در جلسه مشاوره چه میگذرد؟
یک مشاور کارآمد و روانشناس متخصص در اولین جلسه مشاوره، هدف شما را از آغاز این فرآیند میپرسد و توضیحات لازم را درباره جلسات به شما میدهد. او خودش را معرفی میکند و سطح تحصیلی و تخصصاش را بیان میکند، زمان و مدت جلسات را به شما اعلام و از میزان هزینهها آگاه تان میکند و این امر در واقع قراردادی نانوشته، اما معتبر و تعیین شده بین شما و وی خواهد بود. زمان استاندارد یک جلسه مشاوره ۴۵ دقیقه است که البته در برخی موارد و معمولا با حضور درمانگران حرفهای بسیار توانمند در مدت ۳۰ دقیقه نیز انجام میشود؛ در مواردی نیز به تشخیص مشاور تا یک ساعت می۲تواند ادامه یابد.
چه وقت به مشاور مراجعه کنیم؟
مشاوره دقیقه ۹۰ و در بحرانی ترین شرایط، اگرچه گاهی میتواند امیدبخش یا آرامش دهنده باشد ولی قطعا نمی۲تواند معجزه کند چون اصلا اعجاز در شرح وظایف مشاوران تعریف نشده است! مشاورهای میتواند شما را با نتایج موثر روبه رو کند که در زمان مناسب و معقول شروع شده باشد.
- زمان یک مشاوره مؤثر قطعا بعد از جلسه خواستگاری و پیش از گفتن یا گرفتن جواب بله نیست!
- زمان یک مشاوره نتیجه بخش قطعا پس از فرار نوجوان از خانه نیست!
- زمان یک مشاوره اثرگذار قطعا پس از تهدیدهایی که نثار جوان تان کرده اید، نیست!
- زمان یک مشاوره کارآمد قطعا پس از رسیدن به آستانه طلاق از همسرتان نیست!
چه زمانی به روانشناس مراجعه کنیم؟
در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانشناس و روانپزشک امری ضروری و بدیهی است و همه افراد به آن علاقه داشته و تقریبا هر کسی برای امور مختلف زندگی خود حداقل سالی یکبار برای مشاوره به روانشناس مراجعه میکند. در کشورهای پیشرفته افراد برای تصمیمات مهم زندگی مانند تصمیم ازدواج یا مهاجرت و یا انتخاب شغل حتما به مشاور مراجعه میکنند و این کار یک امر بدیهی تلقی میشود. بر این اساس نمیتوان گفت زمان دقیق مراجعه به روانشناس و یا روانپزشک درباره مشکلات و مسائل روحی و روانی دقیقا چه زمانی است، زیرا درباره افراد مدرن و امروزی این مراجعه هر زمانی و با هر بهانهای میتواند باشد. بهطور کلی باید گفت مشاوره گرفتن و مراجعه به روانپزشک اقدامی مفید و مثبت است که در بدبینانهترین حالت اگر فایدهای برای فرد نداشته باشد ضرری هم ندارد و حتی توصیه میشود همه افراد هر ساله علاوهبر چکاب جسمی، چکاب روانی نیز شوند تا با رجوع به یک روانشناس و یا روانپزشک بتوانند از وضعیت روانی خود مطلع شوند. مشکلات روانی هم مانند مشکلات جسمی اگر درمان نشده و به حال خود رها شوند عود کرده و به وضعیت وخیمتری میرسند. افرادی که بیماریهای روانی حاد مانند انواع پرخاشگریها یا جنونهای رفتاری دارند یک دفعه و به صورت ناگهانی به این اختلالات مبتلا نشدهاند. این افراد با ابتلا به بیماریهای روانی کوچک مانند پرخاشگریهای مقطعی یا افسردگیهای فصلی و درمان نشدن این اختلالات به مرور زمان دچار این اختلالات حاد میشوند که گاه درمانی برای آن وجود ندارد.
مرکز مشاوره اکسیر بهترین مرکز مشاوره نارمک آماده ارائه هرگونه خدمات روانشناختی با رویکرد تخصصی و تکنولوژیک میباشد.
رزرو وقت از مرکز مشاوره نارمک
روان درمانی در این مرکز آموزش داده میشود یا خیر؟؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
در مرکز کارگاههای آموزشی روانشناختی برگزار می شود که هم اکنون کارگاه آموزش تربیت درمانگر تحصیلی و کارگاه درمانی والد و کودک برگزار می شود که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مطلب زیر را مطالعه نمایید.
دوره کارورزی روانشناسی
و برای اطلاع از آخرین اخبار اکسیر می توانید وارد صفحه اخبار اکسیر شوید.